ONZE DIENSTEN

Stormschade opgelopen? 24/7 bereikbaar.

GRATIS OFFERTE
Wanneer uw dak aan renovatie toe is, zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering van uw wensen en noden.
Wij komen wij u langs en bekijken de situatie en geven advies over eventuele complete renovatie. Indien uw houtwerk dient vernieuwd te worden, doen wij beroep op een externe ervaren schrijnwerker zodat elk aspect zijn specialist en zorg krijgt.
Ook wanneer u een nieuwbouwproject heeft, staan wij garant voor een snelle en correcte service.
Wij werken enkel met duurzaam en kwalitatief materiaal om u een perfect waterdicht dak te bezorgen.

Met de EPDM van IRS B-Tech zorgen wij voor een strakke dakbedekking voor uw woning.
Mastersystems EPDM staat garant voor een lange levensduur van uw dak waardoor u tot wel 50 jaar gerust bent met uw plat dak. Eveneens geeft de EPDM van IRS B-Tech geen toxische stoffen af waardoor u uw regenwater kunt hergebruiken.
Bv Van Audenaerde staat ook in voor het isoleren van uw plat dak. Wij geven advies over de wettelijke verplichting rond isolatie. Zo zorgen wij voor aangename temperaturen in huis zowel bij warme als bij koude temperaturen. Dit bespaart u op termijn veel verwarmingskosten.

Wenst u een koepel of dakraam in uw platdak? Velux en Skylux staan garant voor lichtinval volgens uw wensen.

Wenst u uw woning een nieuwe roofing laag te geven? Dat kan!
Met onze jaren ervaring in roofing daken zorgen wij voor een perfect waterdicht dak.
Indien er al een intacte laag roofing aanwezig is, kan deze blijven liggen en branden wij een nieuwe laag kwalitatieve roofing.
Indien uw dakconstructie niet meer in optimale staat is, breken wij in overleg uw dak open en voorzien wij uw dak van een nieuwe constructie in OSB. Zo bent u jarenlang gerust.
Onze roofing is afkomstig van Defrancq, deze leverancier staat garant voor 100% kwaliteit.

Wenst u een koepel of dakraam in uw platdak? Velux en Skylux staan garant voor lichtinval volgens uw wensen.

Bakgoten

Lekt uw bakgoot of heeft uw zink zijn beste tijd gehad?
Wij breken uw oude bakgoot uit en bekleden deze opnieuw met EPDM of zink.
Door de uitbraak van uw oude bakgoot, kan er gekeken worden naar de afwatering van uw bakgoot en kan deze eventueel aangepast worden.
Ook de buitenbekleding kan opnieuw voorzien worden van een nieuw jasje, dit volledig volgens eigen wens. De uitbekleding kan in pvc, Trespa of Rockpanel..

Heeft u een hanggoot die aan vernieuwing toe is?
Ook deze nemen wij onder handen met de uiterst kwalitatieve zinken hanggoten van Defrancq.

Dakgoten

Zowel herstelling als vernieuwen van dakgoten, afvoeren, in zink of pvc.

Wenst u meer daglicht in huis of is uw oude velux aan vervanging toe?
Wij vervangen uw oude Velux en perfectioneren uw dakbedekking aan de nieuwe Velux.
Ook het maken van nieuwe dakraamopeningen kan u aan ons toevertrouwen.

Velux is al jaar en dag de marktleider in dakvensters in zowel platte als hellende daken.

Wanneer u nadenkt over het isoleren van uw woning, is uw dak het belangrijkste onderdeel om mee te beginnen. Hier neemt Bv Van Audenaerde het voor u over. Wij isoleren uw dak of zolder op de meest efficiënte manier. Wij bekijken samen met u welke mogelijkheden uw dakconstructie bied om tot een perfect winddicht en isolerend dak te komen. Dit kan gaan van minerale wol tussen de spanten tot isolatie platen tegen uw houtwerk, zowel langs binnen als buiten.

Een dakonderhoud kan bestaan uit een grondige dakinspectie, aanbrengen van een dakcoating of dakreiniging door ontmossen.

Jaarlijkse controle

Het is aanbevolen om jaarlijks een dakonderhoud uit te voeren. Een dakwerker zal namelijk sneller merken waar er mogelijke beschadigingen kunnen ontstaan of reeds lekken aan de gang zijn. 

Lekt uw dakoppervlak of merkt u dat er beschadigingen aan de dakbedekking zijn? Schakel dan zo snel mogelijk een dakwerker uit Wachtebeke in en voorkom grotere schade. Let op signalen als blazen, scheurtjes of zelfs loslatende randen. Nood aan een onderhoud? Vraag hier uw gratis offerte.

Ontmossen

Vaak bestaat een dakreiniging uit het ontmossen uw dak. De reiniging is belangrijk aangezien algen- en mosgroei de kwaliteit van het dak aantast. Deze mosgroei op het dakoppervlakte trekt extra vocht aan, waardoor er uiteindelijk nog meer vervuiling aanwezig is. Hierdoor ontstaat dat er een grotere kans op beschadigingen wanneer het gaat vriezen.

Bij een plat dak komt het probleem vaak voor door een verouderde bedekking, gescheurde of losgelaten roofing. Een scheur in het EPDM dak zorgt ervoor dat uw dak geen beschermde functie kan uitoefenen. Hierdoor komt er kou en regenwater binnen met alle gevolgen van dien!

Een daklekkage bij een hellend dak is vaak eenvoudig op te sporen. Meestal is een kapotte nokvorst, verschoven of gebroken dakpan de oorzaak van dit probleem. Een foutieve installatie van een dakraam kan een daklekkage veroorzaken.

Heb je een ernstig probleem met uw dak? Neem zo snel mogelijk contact op met een dakwerker uit Wachtebeke !

Vanaf u schade aan uw dek merkt, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een dakwerker. 

Dakwerken aan platte daken komen vaker voor dan hellende daken. Dit type moet namelijk veel meer doorstaan zoals langdurige blootstelling aan Uv-straling en reacties op temperatuurschommelingen. Daarnaast blijft regen en vuil langer liggen.

Meestal komt onze dakspecialist uw dakbedekking repareren met een specifieke reparatiestrook. Deze strip wordt gelijmd (of gebrand bij bitumen) op de ondergrond van uw dak.

Weet dat bij elke dakherstelling de kwaliteit van het dakleer vermindert. Na meerdere dakherstellingen is het vaak aangewezen en voordeliger om een dak daarom te renoveren.

Beschadigingen bij een pannendak kunnen door verschillende zaken ontstaan. Meestal komt dit door hevige weersomstandigheden die ervoor zorgen dat dakpannen beschadigd raken of wegwaaien. 

Een beschadigde schoorsteen, lekkend dakraam of dakkapel die niet goed aangesloten is, kan ook zorgen voor waterschade bij uw dak.

De oorzaak bij een pannendak is meestal vrij snel duidelijk. De meeste problemen zijn daardoor snel te herstellen door bijvoorbeeld het zinkwerk te vervangen, nieuwe dakpannen te leggen of een dakraam herstellen zodat er geen regenwater meer naar binnen sijpelt. Een dakwerker uit Wachtebeke weet raad met uw problemen.

Your Content Goes Here

Betrouwbare Partners

CONTACTEER ONS VANDAAG

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ADRES *

ONDERWERP *

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?